rodev intocmire devize oferta pentru constructii si instalatii

RODEV 100% DEVIZE

INTOCMIRE DEVIZE CONSTRUCTII SI INSTALATII

Servicii de consultanta pentru persoane fizice verificare devize de la constructori Devize pentru imprumuturi de la banci pentru constructii case


Intocmesc devize constructii si deviz instalatii si acord consultanta specializata pentru persoane fizice care vor sa verifice daca valoarea unor devize oferta pe care le-au primit de la firma de constructii cu care executa lucrarea este valoarea reala sau a fost majorata .

Intocmesc devize pentru persoanele fizice care doresc sa contracteze prin banca credite pentru constructia de case , reparatii sau amenajari diverse , aceste devize fiind solicitate de banca la intocmirea dosarului de acordare a creditului .Pentru oricine care doreste sa construiasca ceva si isi pune intrebarea "Oare cat ar costa ? " pot intocmi devize estimative din care va rezulta valoarea reala de piata a lucrarilor de constructii  si odata cu acestea si raspunsul la intrebarea dvs.

Tel: 0744-213112Intocmesc devize oferta si documentatii de participare la licitatii publice pentru firme de constructii si instalatii care nu au angajat un inginer constructor devizier.intocmire devize constructii Valid HTML 4.01 Transitional CSS valid!

Sitemap | Index | Home